Ons verhaal begint bij Visser Chocolade Deurne, het kleinste en lekkerste winkeltje van Deurne! Visser Chocolade Deurne opende in 2007 aan de Stationsstraat waarna Kiki het stokje in januari 2014 overnam. Onze chocoholic Peter staat hier, op zijn vertrouwde plek, voor iedereen klaar om aan alle klanten zijn passie voor chocolade over te brengen!

Begin 2016 kwam het pand aan de overkant, Stationsstraat 1, beschikbaar en met veel enthousiasme startte Kiki hier in april PIXIE conceptstore; een winkel vol met leuke woondecoratie, kleding, sieraden, cadeautjes en hebbedingen. Hier begonnen we ook met kinderspullen en de vraag daarnaar werd zo groot dat al snel het plan kwam om een kinderzaak te openen en dat werd SPRUIT kidsconceptstore op Stationsstraat 5!

SPRUIT kids conceptstore startte in november 2016 en dit mooie grote pand werd gevuld met houten speelgoed, kinderkleding, verzorgingsproducten, kinderkamer decoratie en nog veel meer. Op dinsdag, woensdag en donderdag staat Elke hier voor jullie klaar en op vrijdag en zaterdag kunnen jullie Karin in deze mooie winkel vinden!

Eind april 2019 bereikte ons het nieuws dat er binnen Deurne een aantal hele leuke kledingmerken vrij kwamen en dat gaf ons de kans om ons kinderconcept uit te breiden, dit grepen we als team met beide handen aan! Dus, hoewel net verbouwd, betekende dit dat PIXIE conceptstore haar deuren ging sluiten en wij in dit pand met een 2e kinderwinkel startten. Na een paar hele spannende maanden, veel verschillende keuzes maken en vooral heel veel geregel en voorbereiding door Kiki, opende Kinderwinkel Krokodil in augustus 2019 zijn deuren! Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag staat Susanne voor jullie klaar en op donderdag kunnen jullie Karin hier vinden, zij helpen jullie graag met veel plezier!

Bij Kinderwinkel Krokodil vind je de leukste kinderkleding van maat 44 t/m 152, stoere schoentjes, heel mooi houten speelgoed, de liefste knuffels en de mooiste (voorlees)boeken. Ook voor (kraam)cadeautjes én cadeaubonnen kun je natuurlijk bij ons terecht!
De volgende merken kun je o.a. bij ons vinden; Babyface, Noppies, Beebielove, Feetje, Jubel, Sturdy, Koko Noko, Like Flo, Little Miss Juliette, Name It, Tumble'N'Dry, Raizzed, Bear & Mees, Gioseppo, Little Dutch en Happy Horse. Allemaal leuk, hip, stoer, trendy én betaalbaar!

Ons gezellige en leuke team is natuurlijk niet compleet zonder Henk, Saskia en Willem, de ouders en vriend van Kiki... zij staan ons bij met raad en daad en regelen vooral veel achter de schermen maar zijn onmisbaar voor ons!

Niet alleen in onze winkels staan we graag voor jullie klaar, ook via de webshops zal ons hele team er alles aan doen om jullie allemaal een fijne shopervaring te geven!